Retourbeleid 2020-07-01T10:03:24+00:00

Ruilen
Ben je tevreden maar wil je een maat groter of kleiner? Dat kan! Wij betalen de nieuwe verzendkosten. Schrijf op het retourformulier welk artikel of maat je nu hebt en welke maat je graag zou willen hebben. Is het product nog voorradig verzenden wij deze kosteloos. Is het gewenste product niet op voorraad of leverbaar dan storten wij het aankoopbedrag binnen 8 dagen terug op de rekening waarmee de bestelling betaald is. 

Retourneren
Als je besloten hebt dat je het product wilt retourneren, stuur je product z.s.m. terug per post. Dit doe je in de postzak die je met de verzending hebt ontvangen, inclusief het retourformulier, en met originele prijskaartjes.  Mocht je het retourformulier kwijt zijn, kun je deze hier opnieuw downloaden. Vergeet het retourformulier niet bij je retourzending te voegen. Wij sturen je een bevestiging wanneer we het product retour hebben gekregen.

Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheden van retourzendingen voor eigen rekening zijn. Zorg voor voldoende frankering, anders kunnen wij het product niet aannemen. We raden je aan om het product als pakketpost te verzenden. Je krijgt dan een bon met track & tracĂ© code zodat je het pakket kunt volgen. Bewaar deze bon goed tot je een ontvangstmelding van ons krijgt. 

Wanneer we het product in goede staat ontvangen hebben wordt het aankoopbedrag binnen 8 dagen teruggestort.

Wat zijn de retourvoorwaarden? 
– Het artikel dient binnen 8 dagen na ontvangst retour bij ons te zijn binnengekomen
– De artikelen moeten in originele staat en/of verpakking inclusief prijs/kaartjes verkeren
– De artikelen mogen niet zijn gedragen/gebruikt Retourzending bij defect of verkeerd artikel
Met klem melden wij dat wanneer je een beschadigd of onjuist artikel ontvangt je dit binnen 24 uur na ontvangst (sizeup3860@outlook.com) bij ons dient te melden. Liefst met foto.

Aansprakelijkheid bij schade of verlies
De verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid bij schade of verlies ligt bij Sizeup Uitgeest en gaat pas over op de consument als hij het product heeft ontvangen. Vanaf dat moment ben je dus zelf aansprakelijk voor schade of verlies. Heb je vragen over dit retourproces, neem dan contact met ons op. 0651597360