Bestellen en leveren 2020-07-01T10:18:05+00:00

Verzendkosten
Voor verzending binnen Nederland, brengen wij €6,95 in rekening. Vanaf €75,00 is de verzending gratis. 

Bezorgen 
Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je automatisch een orderbevestiging. Heb je deze niet ontvangen, controleer dan ook je spam box. Controleer al je gegevens. Mochten jou gegevens niet juist zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via sizeup3860@outlook.com Zodra de bestelling door ons verwerkt is sturen we je een verzendbevestiging met een track & tracé code, zodat je het pakket zelf kunt volgen. 

Bedenktijd 8 dagen
Je hebt als consument 8 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen. Mocht je binnen deze 8 dagen vinden dat het bestelde product niet aan je verwachtingen voldoet kun je het product aan ons retour zenden. Mits niet gedragen en niet verwijderd prijskaartje.

Mollie Payments
Je maakt dezelfde stappen als bij internetbankieren. De betaling is eenvoudig en gaat volgens dezelfde beveiligingseisen als je bank. In principe wordt de betaling nog dezelfde dag verwerkt.

Alle prijzen van de artikelen die via Sizeup Uitgeest verkocht worden zijn inclusief BTW. Sizeup Uitgeest hanteert de besteldatum als aankoopdatum op het afschrift van de ING Bank. Sizeup Uitgeest controleert bestellingen met te hoge factuurbedragen. Dit doen wij om de veiligheid van je betaling te kunnen blijven garanderen en om misbruik of fraude te voorkomen.